Bewertungen

Wenn Sie über Sommerferien-jetzt.de ein Ferienhaus gemietet haben, empfehlen wir Ihnen, eine Bewertung für das Haus abzugeben, damit zukünftige Mieter einen Eindruck davon bekommen, was sie erwartet, wenn Sie dieses spezielle Ferienhaus mieten.

Eine Gästebewertung kann über die Gästebuchfunktion abgegeben werden, die Sie auf der Präsentationsseite des Ferienhauses finden.

Nachfolgend finden Sie eine Übersicht der aktuellsten Bewertungen unserer Mieter:

Ferienhaus im Schloss Kokkedal

Ferienhaus im Schloss Kokkedal

Januar 2024

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Vi boede her i julen, hvor slottet e pyntet. Skønt område med Vesterhavet, Naturreservat og golf bane.


Großes behindertengerechtes Ferienhaus für 20-30 Personen in Brøns zwischen Skærbæk und Ribe - Wattenmeer, Westjütland, Südjütland

Großes behindertengerechtes Ferienhaus für 20-30 Personen in Brøns zwischen Skærbæk und Ribe - Wattenmeer, Westjütland, Südjütland

Januar 2024

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Vi var var 20 personer en uge over julen 2023. Dejlige store opholdsrum, gode værelse. Bade værelser med varme i gulv. Skønt moderne welnessrum med sauna og masagebruser. Gode køkkenfaciliteter, med masser af køl og frys og køkkenredskaber inkl. to komfurer. I det hele taget en godt sted med god plads og gode faciliteter


Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Januar 2024

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Schickes und sehr umfangreich eingerichtetes Ferienhaus in toller Lage mit Meerblick. Es ist alles vorhanden was benötigt wird. Fußläufig in 5 Minuten am Meer, Einkaufsmöglichkeiten ca. 4km entfernt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und können das Ferienhaus sehr empfehlen!


Ferienhaus mit Pool in Otterup

Ferienhaus mit Pool in Otterup

Dezember 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Dejlig hus - med skøn swimmingpool - vi havde en dejlig ferie i huset.


Ferienhaus Alicante Spanien.

Ferienhaus Alicante Spanien.

Dezember 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Vi har nydt 3 uger i dette dejlige feriehus i Alacant. Man føler sig hjemme straks man træder ind af døren. Tæt på indkøb og restauranter. Nem parkering uden for huset. Kan varmt anbefales


Ferienhaus Alicante Spanien.

Ferienhaus Alicante Spanien.

Oktober 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Vi nødt en skøn forlænget weekend i huset, som er velindrettet og ligger i et dejligt stille område med super lækker pool. Kort afstand til lufthavn og Alicante by, som nemt kan nås med bus. Vi kommer meget igen!!!


Luxus-Ferienhaus für 8 Personen - Ebeltoft / Mols / Djursland mit Blick aufs Wasser und kostenlosem Highspeed-Internet

Luxus-Ferienhaus für 8 Personen - Ebeltoft / Mols / Djursland mit Blick aufs Wasser und kostenlosem Highspeed-Internet

Oktober 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

En af de bedste ferier, vi har haft. Masser af oplevelser i Ebeltoft og Djursland både for børn og voksne. Alletiders feriehus i et naturskønt område, tæt på vandet og fin udsigt. Alt fungerede perfekt. Rent hus! Fornuftige priser, god nem og ukompliceret kontakt til Steen. Vi kommer snart igen :-)


Luxus-Ferienhaus für 8 Personen - Ebeltoft / Mols / Djursland mit Blick aufs Wasser und kostenlosem Highspeed-Internet

Luxus-Ferienhaus für 8 Personen - Ebeltoft / Mols / Djursland mit Blick aufs Wasser und kostenlosem Highspeed-Internet

September 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Dejligt og rummeligt sommerhus med alt. Pænt og rent overalt. Skønt område med kort afstand til vand og Ebeltoft by. Kan anbefales.


Gepflegt und familienfreundlich. 67 m2. SEHR ZENTRALE LAGE. Ganz nah am Strand, Freibad & Spielplatz

Gepflegt und familienfreundlich. 67 m2. SEHR ZENTRALE LAGE. Ganz nah am Strand, Freibad & Spielplatz

September 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Dejligt sted , flot rengjort , skønt hus . Skulle der forbedres noget er det dagslys i huset - boligen føles lidt mørk . Ligeledes solindfald på terrassen sidst på dagen er sparsom . Et par liggestole ville være en god bonus . Men et dejligt ophold i huset !!


LØKKEN - Ferienhaus in ruhigen Umgebungen dicht am schønen Strand

LØKKEN - Ferienhaus in ruhigen Umgebungen dicht am schønen Strand

August 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Obs vi lejede i juli 22. Et hus af ældre dato men fejler bestemt ingenting og er meget hyggeligt med flere legesager til børn i annekset og til haven. God stor have. Rigt dyreliv. Vi så flere harer og fugle. Fint med de ekstra små rum med mulighed for ekstra overnattende gæster. Fint anneks. Roligt område. Sødeste værtspar. Tryg oplevelse. Massevis af frøer i indkørslen, gjorde det ekstra spændende at komme tilbage fra ture.


Vacation Home with an amazing view of Roskilde fjord

Vacation Home with an amazing view of Roskilde fjord

Juli 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse


Sommerhaus

Sommerhaus

Juli 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

sehr schönes Sommerhaus


Ferienhaus in Nordjütland, Dänemark

Ferienhaus in Nordjütland, Dänemark

Juli 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Fantastisk veludstyret lækkert hus, der ligger perfekt med kort afstande til Skagen, Hirshals og Frederikshavn og tæt på dejlig strand. Dejligt roligt område, absolut rolig campingplads ingen støj. Vejen til Skagen høres kun meget svagt. Lille charmerende havn i Ålbæk, i Ålbæk findes desuden flere gode spisesteder. Venligt og hjælpsom værtspar. Sommerhuset kan absolut anbefales, vi glæder os til at komme igen. *****🙂*****


Wunderschönes Ferienhaus auf Samsø in der nähe von Strand und Golf in Ballen

Wunderschönes Ferienhaus auf Samsø in der nähe von Strand und Golf in Ballen

Juli 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Kan varmt anbefale dette hus. Huset er hyggeligt indrettet og alt fremstod rent og indbydende. Udendørs er der masser af muligheder. Stor overdækket terrasse og dejlig terrasse med vinranker, så man føler sig henført til sydligere egne. Vi vender meget gerne tilbage til Samsø og dette feriehus.


Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Juni 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Lækkert og dejligt sommerhus der fuldt ud levede op til vores forventninger. Vi medgiver gerne vores bedste anbefalinger. Mvh. Karen Marie Sørensen


Luxus-Ferienhaus für 8 Personen - Ebeltoft / Mols / Djursland mit Blick aufs Wasser und kostenlosem Highspeed-Internet

Luxus-Ferienhaus für 8 Personen - Ebeltoft / Mols / Djursland mit Blick aufs Wasser und kostenlosem Highspeed-Internet

April 2023

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Flot, lyst og gennemført sommerhus. Værelser med gode senge, skønt ophold areal og stor terrasse med udsigt til Ebeltoft Vig, Samsø, Tun og Århus Havn. Huset har alle faciliteter og alt er pænt og rent. Fin og kompetent kommunikation med udlejer.


Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

März 2023

Sommerhuset levede fuldt op til vores ønske. Det er så hyggeligt at være i sommerhuset og dejlig varme fra brændeovnen. Flot renoveret og rigtig godt indrettet.Sommerhuset ligger rigtig godt i området og fin udsigt til vandet.


Ferienhaus Alicante Spanien.

Ferienhaus Alicante Spanien.

Januar 2023

Dejligt sted vi kommer gerne igen ??


Ferienhaus Alicante Spanien.

Ferienhaus Alicante Spanien.

Januar 2023

Det er det skønneste feriehus og man er omgivet af skønne omgivelser?? indkøb lige i nærheden stranden ligger en dejlig lille gå tur fra huset gode bakker til at træne på og mega ??børne venlig der ligger et lille Tivoli og en zoo 15 min fra feriehuset vi er glade for at låne ferieboligen og skal på vores 3 tur til april?? mvh Lærke


Charmantes Ferienhaus max 4 Personen in Kerteminde Sommerby, nahe zu kinderfreundlichem Strand und schöner Natur

Charmantes Ferienhaus max 4 Personen in Kerteminde Sommerby, nahe zu kinderfreundlichem Strand und schöner Natur

Dezember 2022

Denne hytte er utrolig fin og koselig og passer oss utmerket da vi har vert på ferie i kerteminde .Stor hage og fin uteplass med overbygg som vi bruker.Vi har leiet denne hytte i mange år og er heldige da me får denne i en iukes tid.


Haus in der Nähe von Strand, Jachthafen und Golf

Haus in der Nähe von Strand, Jachthafen und Golf

August 2022

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Rummeligt og meget smagfuldt indrettet hus. Behagelige udlejere. 500 m til stranden og til marinaen med restauranter og fiskesnackbar. Roligt område, godt til cykling. Kan anbefales!


Very cosy and wellpreserved cottage with a nice view to The South Funen Archipelago

Very cosy and wellpreserved cottage with a nice view to The South Funen Archipelago

August 2022

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Et fint, rent, velholdt og hyggeligt lille sommerhus, med alt hvad der er nødvendigt. Har lejet mange sommerhuse igennem mange år, og er ALDRIG kommet, til et så RENT hus. En sand fornøjelse og en rigtig god start på ferien. En stor hjørnegrund, hvor man kan gå direkte fra grunden op til en fantastisk havudsigt, med bænke, og nyde et glas vin til aftensolen osv. ca. 100 meter fra huset. Utrolig imødekommende personlig kontakt og service med udlejer. Vi har følt os meget velkomne


Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

April 2022

Har lejet sommerhuset 2 gange og kommer gerne igen.Børnebørnene synes hemsen er deres "hule".Alt fungerer perfekt.God udsigt hen over. naboens campingplads til Genner bugt.Tæt på strand og bademuligheder.Kan varmt anbefales ??


Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

März 2022


Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

März 2022

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Utroligt skønt sommerhus, med rigtig dejlig udsigt over Genner bugt. Huset er fint istandsat og pænt og rent ved modtagelsen. Vi har været meget glade for at være i huset.


Familienfreundlich Gegend. Sehr gepflegt. In der Nähe von Strand, Pool & Spielplatz

Familienfreundlich Gegend. Sehr gepflegt. In der Nähe von Strand, Pool & Spielplatz

Januar 2022

Kære udlejerVi vil gerne sige tak for en professionel og god behandling i forbindelse af leje af sommerhuset. Sommerhuset var meget velindrettet og hyggeligt med en unik beliggenhed. Vi kommer gerne igen og kan anbefale sommerhuset til andre lejere der ønsker et perfekt sommerhus. Det var super godt:-)


Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Oktober 2021

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Lækkert indrettet sommerhus der fremstod helt rengjort ved modtagelse. Flot view ud over havet fra køkken/stue. God kontakt til udlejer omkring spørgsmål i løbet af opholdet. Meget stille og roligt område i oktober måned.


Panoramablick der Extraklasse. TRAUMAUSSICHT ! Perfekte Lage.          Freies WLAN og Kabel-TV. Geeignet für Miete ganzjährig.

Panoramablick der Extraklasse. TRAUMAUSSICHT ! Perfekte Lage. Freies WLAN og Kabel-TV. Geeignet für Miete ganzjährig.

September 2021

Tusind tak for nogle skønne dage i det dejlige og hyggelige sommerhus. Vi har nydt det i fulde drag. Håber vi en dag kan finde tid til at leje sommerhuset igen. I NU ENGANG TUSIND TAK.Venlig hilsen: Axel og Co.


Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

September 2021

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Wir haben uns sehr wohl gefühlt in dem Ferienhaus. Vor allem die ruhige und kinderfreundliche Lage fanden wir sehr toll und kommen gerne wieder.


Sommerhaus am Ristinge Strand

Sommerhaus am Ristinge Strand

August 2021

Vi har haft en fin ferie i jeres dejlige sommerhus. Ugenert beliggenhed i skovbeplantning. Turen til stranden ad den lille sti er så fin - stranden er fantastisk! Vi havde paddleboards med.. Huset er lyst og rummeligt -fint køkkengrej-gode nye senge og dyner-alle faciliteter er i orden. Vi håber at komme tilbage. :-)


August 2021

En lille perle i skoven - langt til naboer - hyggeligt


Meereshütte - Gudhjem bei Salene Bucht - 55 m2 - 4 Personen.

Meereshütte - Gudhjem bei Salene Bucht - 55 m2 - 4 Personen.

August 2021

ÅhaveDen eneste grund til at leje dette "retro"-sommerhus er den enestående udsigt over marker og Østersøen med Christiansø i horisonten. Åhave fremtræder som et rigtigt retrohus fra 70erne: Møbler


Familienfreundlich Gegend. Sehr gepflegt. In der Nähe von Strand, Pool & Spielplatz

Familienfreundlich Gegend. Sehr gepflegt. In der Nähe von Strand, Pool & Spielplatz

August 2021

Et skønt sommerhus med skøn placering med dejlig udsigt over Lillebælt meget betagendeDejlige omgivelser for børn og voksne skønt børnene kunne bruge legepladserne i områdetHuset var fint og vel indrettetLejet hos Løjtferiehuse hvor der var fantastisk hjælpsomhed så godt jeg tænkte det var for godt men nej det fortsatte hele tidenSå måske vender jeg tilbage og håber på så fint vejr som i uge 30/21


sommerhaus auf laesoe

sommerhaus auf laesoe

Juli 2021

Hej Kurt og MarianneTusind tak for endnu et dejlig ophold i jeres gule sommerhus. Vi har hygget meget


sommerhaus auf laesoe

sommerhaus auf laesoe

Juli 2021

Hej Kurt og MarianneTusind tak for endnu et dejlig ophold i jeres gule sommerhus. Vi har hygget meget


Familienfreundlich Gegend. Sehr gepflegt. In der Nähe von Strand, Pool & Spielplatz

Familienfreundlich Gegend. Sehr gepflegt. In der Nähe von Strand, Pool & Spielplatz

Juli 2021

Vi har lige boet 1 uge i dette skønne feriehus og kan kun anbefale det til andre. Vi lejede det af Løjt Feriecenter og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger hertil. Venlig


Familienfreundlich Gegend. Sehr gepflegt. In der Nähe von Strand, Pool & Spielplatz

Familienfreundlich Gegend. Sehr gepflegt. In der Nähe von Strand, Pool & Spielplatz

Juli 2021

Kære GæstebogDet her sommerhus har alt hvad hjertet kan begære. Den dejligste beliggenhed midt i smukke Løjt. Smuk udsigt ud til Lillebælt med Barsø tæt på


Panoramablick der Extraklasse. TRAUMAUSSICHT ! Perfekte Lage.          Freies WLAN og Kabel-TV. Geeignet für Miete ganzjährig.

Panoramablick der Extraklasse. TRAUMAUSSICHT ! Perfekte Lage. Freies WLAN og Kabel-TV. Geeignet für Miete ganzjährig.

Juli 2021

Fantastisk udsigt og sommerhuset står snorlige. Poolen er god og stranden både badevenlig og god at fange krapper på. Fik jeg nævnt den fantastiske udsigt?


Familienfreundliches Ferienhaus auf Naturgrundstück in Strand- und Waldnähe

Familienfreundliches Ferienhaus auf Naturgrundstück in Strand- und Waldnähe

Juli 2021

Så hyggeligt en sommerhus


Juli 2021

Har lige holdt en uges ferie i dette dejlige sommerhus.Med en super beliggenhed.Ærgerligt


Panoramablick der Extraklasse. TRAUMAUSSICHT ! Perfekte Lage.          Freies WLAN og Kabel-TV. Geeignet für Miete ganzjährig.

Panoramablick der Extraklasse. TRAUMAUSSICHT ! Perfekte Lage. Freies WLAN og Kabel-TV. Geeignet für Miete ganzjährig.

Juni 2021

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Fantastisk hus og beliggenhed som lovet i oversigten Nem og meget venlig og hurtig nøgle overdragelse både ved ankomst og afrejse Huset kan helt klart anbefales, og ikke sidste gang vi lejer det Mvh Susanne og Niels


Schönes ferienhaus

Schönes ferienhaus

Mai 2021

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Dejlig hus med alt hvad man behøver


März 2021

Fantastiks lille hus til 1 eller to ligger lidt ude på landet 3 km fra det hele perfekt til korter ophold på Cykel tur Læsø rundt ??????????


Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Sehr hoher Qualität ! Komplett neurenoviert. Meerblick. Sehr Kinderfreundlich. Nur 150 M. zum Strand, Freibad oder Spielplatz

Januar 2021

Haus:sommerhus anmeldelse
Preis/Qualität:sommerhus anmeldelse
Service:sommerhus anmeldelse
Gebiet:sommerhus anmeldelse

Selve booking processen og udlevering af nøgle var eksemparisk. Meget venlig og grundig vejledning. Huset ligger i et skønt område med havudsigt, grønne områder og legepladser. Huset var flot rengjort, og forsynet med det vi forventede. Det var en kold weekend vi havde valgt, og det krævede en del strøm at varme det op, men udlejer havde - på vores anmodning - forvarmet det, så det var rart at være i da vi ankom.


Ferienhaus bei Nyborg Strand, Golf, Angel und Stadt, Funen, DK. Gut für Winterurlaub

Ferienhaus bei Nyborg Strand, Golf, Angel und Stadt, Funen, DK. Gut für Winterurlaub

Dezember 2020

Simpelthen så dejligt og hyggeligt sommerhus.God mulighed for at gå en tur